Σε πλήρη εξέλιξη οι μεταγραφικές υποθέσεις στον Παναιτωλικό

Σε πλήρη εξέλιξη οι μεταγραφικές υποθέσεις στον Παναιτωλικό, που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο χαφ- Απομακρύνεται ο Ντίαζ

Ήδη τρεις συμφωνίες μετρά στο μεταγραφικό «παράθυρο» ο Παναιτωλικός, αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Χουχούμης, Λουί και Ντιέγκο Ροντρίγκεζ είναι τα τρία πρώτα ονόματα που έγινε γνωστό ότι θα «πιάσουν» Αγρίνιο, ενώ το «βάρος» έχει πέσει πλέον στον άξονα, με την ομάδα να είναι κοντά σε δύο μέσους, «εξάρι» και «οκτάρι» αντίστοιχα.

Στο «μέτωπο» των ανανεώσεων – ή μάλλον της ανανέωσης καθότι για την περίπτωση Ντίαζ ο λόγος- ως γνωστόν αναμένεται η απάντηση του Ουρουγουανού στην πρόταση που του έχει κατατεθεί. Στην παρούσα φάση, προκύπτει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, αν και οριστικές εξελίξεις ακόμη δεν υπάρχουν.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο στόπερ σε μία θέση όπου έχει αναφερθεί ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις συμβολαίων που είναι σε ισχύ, με τον Καρασαλίδη, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, να έχει κληθεί για να το λύσει.

titormosnet.gr