Σημαντικά θέματα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΕ που έγινε στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο, στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτριος Ψαθάς», πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θετικό, όπως αναφέρει η ΠΟΕ, με τον πρόεδρο Γιώργο Βαρυθυμιάδη να ευχαριστεί για τη φιλοξενία.

Στην ημερήσια διάταξη ήταν δύο βασικά θέματα:

-η συνάντηση που έγινε με τον Χρήστο Σταϊκούρα σχετικά με τα δάνεια των παλιννοστούντων, την εθνική σύνταξη και το επίδομα ΟΓΑ, και
οι προτάσεις ενόψει της 9ης Δεκεμβρίου που έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης και Αξιοπρέπειας για τα Θύματα του Εγκλήματος της Γενοκτονίας και της Πρόληψης αυτού.

-Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών η περιφερειακή σύμβουλος Αμαλία Βούλγαρη, η αντιδήμαρχος Αγρινίου Μαρία Παπαγεωργίου και μέλη των ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων και Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Οι επόμενες συνεδριάσεις θα φιλοξενηθούν σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας ή της Θεσσαλίας (28 Νοεμβρίου), στη Θεσσαλονίκη (19 Δεκεμβρίου) και σε πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας ή της Θράκης (23 Ιανουαρίου 2022)