Σήμερα στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ο αγώνας Ελλάδα – Ρωσία

Η Εθνική μας ομάδα ετοιμάζεται για το μεγάλο… βήμα που οδηγεί στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η αγωνιστική προετοιμασία της Εθνικής Νέων ενόψει των αγώνων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι οποίοι θα διεξαχθούν 10-16 Νοεμβρίου,έχει ολοκληρωθεί και σήμερα ρίχνεται στη μάχη των αγώνων.

Ο στόχος της Εθνικής Ομάδας μέσω του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν επίσης η Γερμανία, η Ρωσία και τα Νησιά Φερόε, προσδιορίστηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τάσο Θέο:

“Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θεωρώ πως έχει γίνει μία αρκετά καλή προεργασία με φιλικούς αγώνες και προπονήσεις, έτσι ώστε η ομάδα να κάνει βήματα προόδου στον τομέα της ομοιογένειας. Έχουμε ένα σύνολο που διαθέτει ταλέντο, όμως οι ατομικές ικανότητες θα πρέπει να συνδυαστούν με το ομαδικό πνεύμα ώστε να έρθουν οι επιτυχίες”.

Η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ρωσία (10/11), τα Νησιά Φερόε (13/11) και την Γερμανία (16/11) στο Παπαχαραλάμπειο Ναυπάκτου, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες του γκρουπ θα φιλοξενηθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.

Σύστημα διεξαγωγής
Προκριματική Φάση (52 Ομάδες)

Συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες 52 Ομοσπονδιών, οι οποίες χωρίζονται σε 13 ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου και η μία καλύτερη τρίτη ομάδα από τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.

Elite Round (28 ομάδες)

Συμμετέχουν απευθείας η πρώτη ομάδα του ranking της UEFA για την κατηγορία των Νέων κατά την τρέχουσα περίοδο, δηλαδή η Πορτογαλία, καθώς και οι 27 ομάδες που απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής από την προκριματική φάση. Χωρίζονται σε επτά ομίλους των 4 ομάδων ο κάθε ένας.

Στην τελική φάση προκρίνονται οι επικεφαλής των 7 ομίλων.

Τελική Φάση (8 Ομάδες)

Συμμετέχουν η διοργανώτρια του τουρνουά Σλοβακία και οι 7 ομάδες που θα περάσουν από την Elite Round.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν δωρεάν πρόσκληση του αγώνα μπορούν να απευθυνθούν στο Δήμο Ναυπακτίας και συγκεκριμένα στο τμήμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην οδό Νόβα 16 και στο τηλέφωνο 26340 38646 και ώρες 9:00 – 13:00.

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση που θα λάβει χώρα στη πόλη μας με ενέργειες της ΕΠΣ Αιτ/νιας και την συνεργασία με το Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο και το Δήμο Ναυπακτία

Ραντεβού λοιπόν σήμερα στο Παπαχαραλάμπειο με ώρα έναρξης της αναμέτρησης με τη Ρωσία στις 15.00

nafpaktianews.gr