08/05/2021 9:35

Σοκ στο Ζεφύρι! Βίασαν άγρια νεαρή και την άφησαν σε κωματώδη κατάσταση

Φρίκη! Μία νεαρή κοπέλα περίπου 25 ετών νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από βιασμό – Η γυναίκα είχε βρεθεί πριν από τρεις μέρες αναίσθητη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής από περαστικούς – Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κωματώδη κατάσταση – Σήμερα (14.09.2018) μετά από την εξέταση του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού – Μυστήριο παραμένει η ταυτότητα της
Σοκ έχει προκαλέσει η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού μιας γυναίκας – περίπου 25 χρονών – στο Ζεφύρι. Η γυναίκα όχι μόνο βιάστηκε άγρια αλλά ο δράστης ή οι δράστες την παράτησαν στον δρόμο σε κωματώδη κατάσταση.

Φρίκη στο Ζεφύρι
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από τρεις μέρες, περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι είδαν μία γυναίκα αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι.

Αμέσως κάλεσαν τις Αρχές καθώς η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν… Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο.

Το ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Κανείς δεν ήξερε τι είχε συμβεί μέχρι και σήμερα… Η εξέταση του ιατροδικαστή αποκάλυψε τον εφιάλτη της κοπέλας.

Η νεαρή είναι θύμα άγριου βιασμού. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να μιλήσει ενώ δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στο φρικτό περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι μυστήριο παραμένει και η ταυτότητα της γυναίκας καθώς δεν είχε στην κατοχή της τίποτα που να φανερώνει τα στοιχεία της.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου