06/03/2021 15:39

Σπύρος Βελαέτης: «Θα αγωνιστώ για να περάσει η πόλη μας στα χέρια όλων μας»

Ανοιχτή επιστολή του Σπύρου Βελαέτη, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό «Ο τόπος μας αξίζει» του Νίκου Καζαντζή:

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες μου, θα ήθελα να σας ανακοινώσω ο ίδιος την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Νικόλαου Καζαντζή.

Ως νέος άνθρωπος που έχω γεννηθεί , μεγαλώσει και ζω μόνιμα σε αυτόν τον τόπο, πρώτη φορά, πέρα από κάθε κόμμα, κάθε πολιτική σημαία και κάθε συμφέρον αποφάσισα να μετέχω σε μία παράταξη που θα αγωνιστεί για ένα καλύτερο Αγρίνιο, κληρονομία των παιδιών μας.

Για μένα υποψήφιος σημαίνει αρωγός της μικρής μας κοινωνίας, του τόπου μας, της γειτονίας μας, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας!

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η ενασχόλησή μου με τα κοινά έχει μοναδικό σκοπό την αλλαγή σελίδας και την αναδιαμόρφωση του τωρινού Αγρινίου , βάζοντας από την αρχή γερά θεμέλια!

Προσωπικά έχω την δουλειά μου και θα συνεχίσω να την έχω, προσφέροντας όμως τον προσωπικό μου χρόνο στην πόλη μας , δίνοντας της συγκεκριμένη ταυτότητα και υπόσταση.

Δεν ζητιανεύω την ψήφο σας στο βωμό της αυτοπροβολής, αλλά θα αγωνιστώ για να περάσει η πόλη μας στα χέρια όλων μας.
Όλα όσα πετυχαίνουμε είναι θέμα προθέσεων, αξιών και όρεξης γι΄ αυτό που κάνουμε… μα πάνω από όλα είναι θέμα ανθρώπων.

Με εκτίμηση Σπύρος Βελαέτης