Στάθης Παναγιώτοπουλος: Οργή από την καταγγέλλουσα για διαρροή εγγράφων της δικογραφίας

Με κατεπείγουσα δήλωση-πρόσκληση-διαμαρτυρία η δικηγόρος κα Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή ως συνήγορος της γυναίκας που πρώτη κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας χωρίς τη συγκατάθεση της εκφράζει την οργή της πελάτισσας της για την διαρροή εγγράφων της δικογραφίας.

Συγκεκριμένα στην δήλωση της αναφέρει ότι “Έχουν περιέλθει σε γνώση μας πληροφορίες για διαρροή εγγράφων , ευρισκομένων εντός της σχετικής δικογραφίας, στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Πέραν του ότι η εν λόγω διαρροή-γνωστοποίηση συνιστά αδίκημα το οποίο θα διερευνηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, η οποιαδήποτε κοινοποίηση- δημοσιοποίηση προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητα της εντολέως μου, καθώς προσδιορίζει την ταυτότητα της εμμέσως δια των στοιχείων της δικογραφίας , τα οποία (ενδεχομένως να) παραμένουν αναρτημένα στο Διαδίκτυο και προσβάσιμα (βίντεο και φωτογραφίες με συγκεκριμένους τίτλους, χρονική διάρκεια, όνομα χρήστη κλπ).”

Γι αυτό τον λόγο και δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου. Δηλώνει δε ότι επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, έγκληση, αγωγή ή κάθε ένδικο βοήθημα σε περίπτωση που παραβιαστούν τα όσα ζητάει, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι σε περίπτωση που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί ζητά «το κατέβασμα-απόσυρση σχετικών στοιχείων από το διαδίκτυο και την απόσυρση των εντύπων με σκοπό την μην διάθεσή τους στο κοινό (περιοδικών-εφημερίδων)».

dikastikoreportaz.gr