13/05/2021 19:35

Συμμετοχή της Ένωσης Δήμων της Grecia Salentina στην 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Μεσολογγίου

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η 3η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, με την συμμετοχή παραγωγικών φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Στην διοργάνωση, θα συμμετέχει επίσης Ιταλική αποστολή με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της Grecia Salentina Fabio Tarantino, συνοδευόμενο από τον Luigi Orlando, Διευθυντή του Γραφείου Προστασίας και Προβολής της Ελληνικής Μειοψηφικής Γλώσσας, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού επίσης της Grecìa Salentina. Συμμετέχουν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Nuova Koinè», του Δήμου του Castrignano dei Greci , Fernando Pensa και Antonio Chirilì, φέρνοντας μαζί τους παραδοσιακά προϊόντα τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν στον χώρο που έχει παραχωρηθεί εντός του περιπτέρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Τα εγκαίνια της 3ης Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου πραγματοποιούνται σήμερα ώρα 7.00 το απόγευμα στο χώρο του Λιμανιού. Θα μεταδοθεί δε μέσω διαδικτύου στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCgPvhpT87Jlgd9kb2NhKl9w