20/06/2021 7:37

Συνάντηση του δημάρχου Θέρμου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

“Είχα την εξαιρετική χαρά να συναντήσω τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, στην δικαιοδοσία του οποίου ανήκουν και οι κοινότητες Πέρκος, Διπλάτανος, Διασελάκι του δήμου Θέρμου.

Τον ενημέρωσα για τον αφιερωματικό τόμο που ετοιμάζει ο Δήμος Θέρμου προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτη Ελβετίας Δαμασκηνού Παπανδρέου, για τις φετινές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Κοσμά, ενώ συζητήσαμε και για την πανδημία.

Έγινα τιμητικά αποδέκτης του νέου βιβλίου του Σεβασμιωτάτου με τίτλο «Πατερική και Σχολαστική Θεολογία και το περιβάλλον τους , με βάση τις προφορικές παραδόσεις του Ιωάννου Ρωμανίδη» και μιας εικόνας του Αγίου Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης του Αιτωλού χαραγμένης σε πέτρα και από την πλευρά μου ως ανταπόδοση της υποδοχής του αφιέρωσα ξυλόγλυπτη εικόνα του Αγίου Ιεροθέου.

Η επισκεψή μου αυτή αποτελεί επιβεβαίωση της αρίστης συνεργασίας μου με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου” ανέφερε ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.