13/05/2021 17:46

Συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα οι ποδηλάτες του Συλλόγου αιμοδοτών Αίτ/νιας

Οι ποδηλάτες μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλή τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Μαμασούλα και τους Δημήτρη Φάβα και Θόδωρο Αποστολόπουλο, συνεχίζουν γιατέταρτηημέρα την πορεία τους από την Αλεξανδρούπολη, διασχίζοντας κάθε ημέρα περίπου διακόσια χιλιόμετρα και περνώντας από δεκάδες πόλεις όπου γίνονται δεκτοί από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Διευθύνσεων Αιμοδοσίας, Συλλόγους Αιμοδοτών και πολίτες, μεταφέροντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

«Συνένοχοι» για αυτό το «ταξίδι» το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μαζί με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Μετά την Δράμα(11/9), την Θεσσαλονίκη(12/9), την Κοζάνη(13/9) σειρά σήμερα (14/9) είχε η Λάρισα να υποδεχθεί τους ποδηλάτες καθώς και τα υπόλοιπα 4 μέλη της αποστολής που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης. Επίσης σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής συμμετέχουν και ποδηλάτες από τις περιοχές που διέρχεται η ποδηλατοδρομία.

Επόμενος σταθμός στις 15/9 είναι η Λαμία με τελικό προορισμό την Αθήνα (16/9) και η υποδοχή τους στο Σύνταγμα. Στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής θα υπάρχουν και εκπλήξεις για αυτό ακολουθείστε την σελίδα μας στο fb.