07/05/2021 10:44

Τα πρώτα επαγγελματικά ηλεκτρικά Citroen e-Jumpy ήρθαν στην Ελλάδα

Μετά τα επιβατικά οχήματα που ήδη κυκλοφορούν κατά… δεκάδες στην ελληνική αγορά σειρά έχουν τα Τα πρώτα ηλεκτρικά e-Jumpy ήρθαν στην Ελλάδα…επαγγελματικά οχήματα που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όπως θα δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του zougla.gr ήδη στη χώρα μας έχει έρθει το επαγγελματικό αμιγώς ηλεκτρικό Citroen e-Jumpy και είναι σίγουρο πως θα κοιτάξουν με άλλο… μάτι οι επαγγελματίες.

Τα πρώτα αυτοκίνητα φιλοξενούνται στα logistics της γαλλικής φίρμας και σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στις αντιπροσωπείες.

To ηλεκτρικό Citroen e-Jumpy βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

Μπαταρίες και αυτονομία

Το γαλλικό μοντέλο διαθέτει δύο επιλογές μπαταριών, προσφέροντας δύο επίπεδα αυτονομίας. Η πρώτη Η αυτονομία αγγίζει τα 330 χλμ.αφορά μπαταρίες με χωρητικότητα 50kWh και αυτονομία 230 χλμ. και η δεύτερη μπαταρίες 75kWh με αυτονομία 330 χλμ. (μέτρηση WLTP).

Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 136 ίππους και με ταχεία φόρτιση οι μπαταρίες έχουν τη δυνατότητα α φορτίσουν στο 80% της χωρητικότητάς τους σε μισή ώρα.

Τιμή από 31.113 ευρώ

Το Citroen e-Jumpy θα είναι διαθέσιμο με τρεις επιλογές μήκους αμαξώματος, XS, M και XL με τον όγκο χώρου φόρτωσης να κυμαίνεται μεταξύ 4.6 – 6.6 μ3. Το ωφέλιμο φορτίο είναι έως 1.275 κιλά και το ωφέλιμο μήκος φόρτωσης έως 4 μέτρα.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 31.113 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ).