07/05/2021 10:43

Ταυτότητα

Ο Aeras Fm με δυνατή παρουσία στην Αιτωλοακαρνανία και την Δυτική Ελλάδα, αποτελεί την έγκυρη φωνή της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας

Παράλληλα από το Μάρτιο του 2011 στο διαδίκτυο έχει ανέβει η δυναμική, ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα www.aerasnews.gr, που αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο Aeras Fm και το Aeras News δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση αφενός με τις ενημερωτικές εκπομπές στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα και αφετέρου με το ενημερωτικό portal www.aerasnews.gr, το οποίο καλύπτει κάθε στιγμή την επικαιρότητα, καταρρίπτοντας χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς, παρουσιάζοντάς έναν μεγάλο αριθμό θεματικών ενοτήτων.

Επίκεντρο της πολιτικής και της φιλοσοφίας, στον τομέα της διαφήμισης είναι η ποιοτική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες, τους χορηγούς, τους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Μεγάλες εταιρείες που αναζητούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την υλοποίηση των διαφημιστικών τους προγραμμάτων, εμπιστεύονται καθημερινά την προβολή τους σε εμάς. Με σεβασμό στις ανάγκες και τις επιδιώξεις τους, προσφέρουμε την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών διαφήμισης, προώθησης και προβολής των προϊόντων τους.

Οι στρατηγικοί στόχοι του Aeras Fm και Aeras News διαμορφώνονται με βάση το ακόλουθο πλαίσιο σχεδιασμού:

· Οργάνωση και προώθηση σταθερών συνεργασιών

· Παροχή πολυμορφικών, οικονομικών και αποδοτικών διαφημιστικών και επικοινωνιακών υπηρεσιών προς πελάτες και χορηγούς

Πιστεύοντας πως ο Aeras Fm και το Aeras News μπορούν να προσφέρουν στον τομέα της δικής σας προβολής, είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

AerasNews.grAerasFm 99.5
Αγρίνιο – ΤΚ:
Τηλ: 26410 57633 – Fax: 26410 57633
email: info@aerasnews.gr & aerasfm@gmail.com