ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας: Διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή για τις εντάσεις – αντιρρήσεις επί του Δασικού Χάρτη

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Διαδικασίες Υποβολής Ενστάσεων και Αντιρρήσεων επι του Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19/11/2021, με ώρα έναρξης 19:00 και κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν δεδομένα, που αφορούν το Δασικό Χάρτη της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και θα αναλυθούν, οι τρόποι ενστάσεων και αντιρρήσεων από τους πολίτες με τη συνδρομή των Μηχανικών.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Σπυρίδων Βλάχος (Δασολόγος με Α’ Βαθμό) του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης, εκ μέρους της Αναδόχου Εταιρείας για την διόρθωση του Δασικού Χάρτη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Παλάσκας Δημήτριος, Δασολόγος.

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση προς τον κ. Βλάχο. Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης όποιος επιθυμεί μπoρεί να αποστείλει τα ερωτήματά του με email στο tee_ait@tee.gr μέχρι την Πέμπτη 18/11/2021 και ώρα 20:00.

Οδηγίες στους συμμετέχοντες:

Όσοι μηχανικοί-μέλη του ΤΕΕ επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18/11/2021 και ώρα 20:00 να αποστείλουν e-mail στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (tee_ait@tee.gr) με το εξής κείμενο:

«Επιθυμώ να συμμετάσχω στη διαδικτυακή εκδήλωση του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας «Διαδικασίες Υποβολής Ενστάσεων και Αντιρρήσεων επι του Δασικού Χάρτη στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Όνομα – Επίθετο».

Η αποστολή του ανωτέρω κειμένου είναι απολύτως απαραίτητη για την έγκαιρη εγγραφή κάθε ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής της εκδήλωσης (zoom). Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του δε θα είναι δυνατή για τεχνικούς λόγους.