«Τελείωσε του Σολδάνο στον Ολυμπιακό, πάει Ελλάδα ο παίκτης»

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του από τώρα ο Φράνκο Σολδάνο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή οι Πειραιώτες έφτασαν σε οριστική συμφωνία με την Ουνιόν ντε Σάντα Φε.

Σύμφωνα με αυτές η Ουνιόν θα λάβει 750.000 ευρώ για το 75% των δικαιωμάτων του Σολδάνο, ο οποίος έχει στην κατοχή του το υπόλοιπο 25%. Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2022. Οι αποδοχές του θα είναι πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως, ενώ η ομάδα της Σάντα Φε διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή ήταν διφορούμενα. Από τη μία «έστελναν» τον παίκτη στον Ολυμπιακό και από την άλλη ανέφεραν πως η Ουνιόν «παγώνει» το θέμα μέχρι την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον Σολδάνο ως ελεύθερο, καθώς σε έξι μήνες θα αποχωρούσε έτσι και αλλιώς από την ομάδα, είπε το «ναι» στην προσφορά του Ολυμπιακού, που αποκτά τον βασικό του στόχο για την επίθεση, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Αργεντινός κυνηγός αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον περιμένει πώς και πώς!

Πηγή: filathlos.gr