Θέρμο: Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο (Φωτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου, από τον Πανοσιολογιότατο π. Θεόκλητο Ράπτη και τον π. Βασίλειο Λάμπο.

Στον Αγιασμό των σχολικών μονάδων παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος , ο Βοηθός Περιφερειάρχη κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου κ. Αθανάσιος Παπαπάνος, ο Διοικητής Α.Τ. Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Προέδρος της Τοπικής Κοινότητας Θέρμου κ. Φώτιος Αγγελόπουλος, ο Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ.Καραγεώργος Απόστολος , καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Στον χαιρετισμό τους ο ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος , ο Βοηθός Περιφερειάρχη κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου κ. Κων/νος Μαραγιάννης και ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Απόστολος Καραγεώργος ευχήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, γίνεται υπό νέες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, γι αυτό το λόγο πέρα από τις προσπάθειές τους να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, καλούνται να δείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

thermonews.gr