Θύρα 6: «Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και παίρνουμε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει»

«Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και παίρνουμε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει», αναφέρει η Θύρα 6 σε ανακοίνωσή της ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Οι οργανωμένοι, όπως έγινε γνωστό, επιστρέφουν στο γήπεδο και καλούν σε μαζική παρουσία του κόσμου για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Τονίζουν:

«Δύο μέρες πριν την επιστροφή μας στο γήπεδο η καύλα μας και η δίψα να κάνουμε επιτέλους ξανά κερκίδα στο σπίτι μας, όλο και μεγαλώνει. Μεθαύριο το κλουβί παίρνει την παλιά του μορφή. Η πόλη θα κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όπως πριν κάθε παιχνίδι του ΤΙΤΟΡΜΟΥ.

Τα τύμπανα θα δώσουν το ρυθμό και ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη με τον τρόπο που ξέρει να κάνει τόσα και τόσα χρόνια. Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και παίρνουμε το παιχνίδι πριν ξεκινήσει. Η αποστολή μας δύσκολη, αλλά ας μην ξεχνάμε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δεν γίναμε για τα εύκολα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΘΥΡΑ 4 ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ!

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια, ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και σήμερα από τις 20:00 όπου συνεχίζεται η διάθεσή τους. Τα εξαφανίζουμε από σήμερα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την ηλεκτρονική υπηρεσία αύριο και μεθαύριο.

ΥΓ: Κάθε αρχή και δύσκολη»

titormosnet.gr