11/04/2021 16:50

Θύρα 6: “Με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβόμαστε κανέναν – Εμετική η διαιτησία Ευαγγέλου”

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του Παναιτωλικού:

«Το χθεσινό αποτέλεσμα στη Λάρισα σίγουρα δεν μπορεί να ικανοποιήσει με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν για παραμονή στην κατηγορία.

Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της ομάδας μας και την ψυχή που έβγαλαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, αφού με λίγη συγκέντρωση παραπάνω θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό. Για την προκλητική και εμετική διαιτησία σε βάρος του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ δεν θα μιλήσουμε, όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε.

Με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν στα πέντε παιχνίδια που απομένουν και αυτό πρέπει να αποδειχθεί στο Βόλο. Στηρίζουμε την ομάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και απαιτούμε να δούμε την ανάλογη προσπάθεια μέχρι το τέλος.

Υ.Γ.1: Παίκτες με το ήθος, την ψυχή και την αξιοπρέπεια του Τσιγγάρα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Περαστικά Άγγελε και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Υ.Γ.2: Ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας για οικονομική βοήθεια προς την οικογένεια του άτυχου νεαρού συμπολίτη μας. Μαζεύτηκε ένα αρκετά καλό ποσό και ελπίζουμε η βοήθεια μας να είναι σημαντική».