Την Δευτέρα οι αποφάσεις για το πρωτάθλημα

προσθήκη στα αγαπημένα
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, οι αποφάσεις για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, μετά το Δ.Σ. της Super League.

H διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει για τη Δευτέρα, διoικητικό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις του Βασιλειάδη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση λέει:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 26/03/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Συζήτηση επί των προτάσεων του κ. Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και των οικείων παρατηρήσεων Π.Α.Ε. – μελών του συνεταιρισμού.

2/ Καθορισμός του αγωνιστικού – τηλεοπτικού προγράμματος (ορισμός αγώνων) μέχρι τη λήξη του Πρωταθλήματος σε συνέχεια της αναβολής της 25ης αγωνιστικής .

3/ Πρόταση Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

4/ Διάφορα.

Αμέσως μετά το Διοικητικό Συμβούλιο ο Γιώργος Βασιλειάδης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αναμένεται με μεγάλη αγωνία τι πρόκειται να πράξει. Ως τώρα, τέσσερις ομάδες εξέφρασαν τη διαφωνία τους, για διαφορετικούς λόγους και είναι σίγουρο ότι εάν επιμείνουν, τότε ο Βασιλειάδης δεν πρόκειται να αποφασίσει την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πάντως γίνεται προσπάθεια να μεταπειστούν η ΑΕΛ, η Ξάνθη και ο Παναθηναϊκός, ενώ μόνο ο Ολυμπιακός φαίνεται να μην αλλάζει την απόφαση του. Ολα λοιπόν θα κριθούν την Δευτέρα…

Πηγή: gazzetta,gr