Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Πέρασαν τα ομορφότερα Χριστούγεννα της ζωής τους στα Ζαγοροχώρια

Το 2018 ήταν μία από τις ομορφότερες χρονιές για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια, καθώς πέρα από το γεγονός ότι τους βρήκε μαζί και ερωτευμένους, έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης! Το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο γλυκιές περιόδους της ζωής του, αφού τόσο ο ένας όσο και ο άλλος λάμπουν από ευτυχία.

Το ζευγάρι επέλεξε να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές εντός Ελλάδας και ειδικότερα στα γραφικά Ζαγοροχώρια που την συγκεκριμένη περίοδο σφύζουν από κόσμο. Η αλήθεια είναι πως οι δύο τους έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα ταξίδια που αφορούν το εξωτερικό, όμως η ομορφιά της φύσης και της χειμωνιάτικης υπαίθρου δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το ζευγάρι έκανε βόλτες στα πλακόστρωτα δρομάκια, γεύτηκε τα παραδοσιακά φαγητά της περιοχής, διασκέδασε με το χιόνι και απόλαυσε την ζεστασιά από το τζάκι.

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που οι περισσότεροι την περνούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αυτό σκέφτηκαν και η Τόνια με τον Κωστή και ταξίδεψαν στο Ζαγόρι μαζί με τους καλύτερούς τους φίλους. Φυσικά από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει και η κολλητή φίλη της μελαχρινής ηθοποιού, Κατρίνα Τσάνταλη. Η παρέα δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους εκεί και να τους ταξιδεύει στα χιονισμένα τοπία.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής, τόσο η Τόνια και ο Κωστής όσο και η υπόλοιπη παρέα πήραν τον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα. Βέβαια, οι άνθρωποι που αναγνώρισαν τον Κωστή Μαραβέγια ήθελαν να βγουν μαζί του μια φωτογραφία. Όπως θα δεις στο βίντεο, τόσο η Τόνια όσο και η Κατρίνα τον «τρόλαραν».

tlife.gr