Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν βρουν το σπίτι των ονείρων τους

Λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου βρίσκονται στα καλύτερά τους και ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz μπορεί να κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους αλλά ποτέ δεν έκρυψε την τρυφερή σχέση του. Η γοητευτική ηθοποιός βρισκόταν πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της σε όλες τις live εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έβρισκε πάντα ελεύθερο χρόνο για να κάνει ρομαντικές αποδράσεις μαζί της.

Μετά το μαγικό καλοκαίρι που πέρασαν – όπου έκαναν τις πρώτες κοινές διακοπές τους – επέστρεψαν στην Αθήνα! Μάλιστα, η Τόνια και ο Κωστής τώρα που γύρισαν πίσω στην πρωτεύουσα θα βάλουν μπρος για να βρουν επιτέλους το σπίτι, όπου θα στεγάσουν τον έρωτά τους. Μπορεί η σχέση τους να κρατά μόλις εννέα μήνες, οι δυο τους όμως φαίνονται σίγουροι για τα αισθήματά τους και ψάχνουν τη νέα τους κοινή στέγη, στο κέντρο της Αθήνας.
Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας λατρεύουν το κέντρο της πρωτεύουσας και συχνά το επιλέγουν για τις βόλτες τους και τα ρομαντικά ραντεβού τους. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Gala απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι να κάνει βόλτες και ψώνια στο κέντρο της Αθήνας, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεχώριζε από μακριά με το έντονο φλοράλ πουκάμισό του, ενδυματολογική επιλογή που αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν του.

tlife.gr