12/05/2021 5:37

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Λευκάδα

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού  ανακοίνωσε για την Λευκάδα σήμερα ο ΕΟΔΥ. Να σημειωθεί δε ότι ο βουλευτής Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς σχετικά με την αναφορά του υπουργού Υγείας για την Λευκάδα την οποία συμπεριέλαβε στις περιοχές που απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, έγραψε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο fb: “Έπειτα από εσπευσμένη συνάντηση μου με τον Υπουργό υγείας κ.Βασίλη Κικίλια για διευκρινίσεις σχετικά με τα κρούσματα στη Λευκάδα ενημερώθηκα ότι ο Υπουργός Υγείας παρουσιάζει στις ενημερώσεις του τις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας που παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες αυξητικές τάσεις στα ενεργά κρούσματα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας παρουσίαζε την Τρίτη το βράδυ ποσοστιαία αύξηση στα ενεργά κρούσματα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ενεργά κρούσματα είναι όσα έχουν διαγνωσθεί θετικά όλο το προηγούμενο διάστημα και δεν έχουν αρνητικοποιηθεί.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι “κοκκινίζει” η Λευκάδα.

Μάλιστα, όπως ενημερώθηκα, τα σημερινά δεδομένα είναι ήδη καλύτερα και η Λευκάδα έχει βγει από το “ραντάρ” των επιδημιολόγων μας.

Με την πιστή τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, θα τα καταφέρουμε και θα διατηρήσουμε το νησί μας έναν απολύτως ασφαλή προορισμό”.

lefkadapress.gr

Κορωνοϊός: 2.411 νέα κρούσματα, 14 στην Αιτωλοακαρνανία