Τρίκαλα: Διαπόμπευσαν 15χρονη με «ροζ» βίντεο

Το κορίτσι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σε σημείο να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, το επίμαχο βίντεο διέρρευσε ο 20χρονος πρώην σύντροφος της 15χρονης, στα social media, με την νεαρή να διακρίνεται σε ερωτικές πράξεις.

Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια προχώρησε σε καταγγελία στην Aστυνομία, στα τέλη Οκτωβρίου, δια του δικηγόρου της, ωστόσο δεν μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία καθώς δεν είχε το βίντεο στην κατοχή της. Πλέον όμως, το βίντεο διέρρευσε σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα η ίδια να έχει αποδεικτικά στοιχεία.

Σημειώνεται ότι η μητέρα, πριν δημοσιοποιήσει το γεγονός, έκανε έκκληση στον 20χρονο να αποσύρει το βίντεο για να εισπράξει, σύμφωνα με αναφορές, απαξιωτική απάντηση από τον ίδιο και ύβρεις για την κόρη της.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Σαμαρτζής σε δήλωσή του στο trikalavoice.gr ανέφερε:

«Εκτός από τις γυναικοκτονίες υπάρχουν και οι δολοφονίες χαρακτήρων. Η δολοφονία χαρακτήρα και δη ενός ανηλίκου κοριτσιού στη τρυφερή και άγουρη ηλικία των 15 ετών από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και του “χάρισε” τον εαυτό της με δημόσια διαπόμπευση και άγρια εκμετάλλευση είναι η ίδια ακριβώς αιτία που δημιουργεί μελλοντικά θύματα και εν τοις πράγμασι δολοφονημένα γυναικεία σώματα. Πρέπει όλοι μας να γίνουμε αρωγοί και θεματοφύλακες αξιών, φύλακες και οιονεί γονείς όλων των παιδιών σε παρόμοιες καταστάσεις πριν συμβεί και σε μας και η δυστυχία χτυπήσει και τη δική μας πόρτα. Η δικαιοσύνη θα δείξει τα άμεσα αντανακλαστικά της και θα επιτελέσει το έργο της».

real.gr