Βέλγιο: Νεκρός από επιπλοκές του κοροναϊού στα 41 του αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing

Σε ηλικία 41 ετών πέθανε, μετά από επιπλοκές του κοροναϊού στην υγεία του, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του kickboxing, Φρεντερίκ «The Undertaker» Σινίστρα.

Ο ανεμβολίαστος κικ μπόξερ πέθανε στο σπίτι του, στο Βέλγιο και ενώ προηγουμένως είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Σε διάφορες τοποθετήσεις που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα αποκαλούσε τον κοροναϊό ως «μικρούλη ιό», ενώ είχε ταχθεί κατά την κυβερνητικών μέτρων για τη διασπορά του ιού.

Ο προπονητής του τον ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο
Ο προπονητής του, Οσμάν Γιγκίν, είπε ότι είχε αναγκάσει τον αθλητή να μπει στο νοσοκομείο, αφού προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα συνέχιζε να τον εκπαιδεύει.

Ο Σινίστρα πήγε στο νοσοκομείο και δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες του στο Facebook και στο Instagram μέσα σε μια πτέρυγα εντατικής θεραπείας στη Λιέγη.

Χαρακτήριζε «μικρούλη ιό» τον κοροναϊό
Ο Σινίστρα τάχθηκε ενάντια στην πανδημία, απέρριψε τον COVID-19 και ισχυρίστηκε ότι ένας «μικρούλης ιός» δεν επρόκειτο να τον σταματήσει.

«Δεν έχω χρόνο για χάσιμο με τεμπέληδες», έγραψε ο Σινίστρα σε μια συνοδευτική λεζάντα στο Facebook.

Μέρες αργότερα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι, όπου φέρεται να πήρε οξυγόνο.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Σινίστρα απάντησε σε σχόλια στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας. Αναρρώνω στο σπίτι, όπως θα έπρεπε. Θα επιστρέψω χίλιες φορές πιο δυνατός.

Τρεις μέρες αργότερα ο θάνατος του Σινίστρα ανακοινώθηκε από τη σύντροφό του στη σελίδα του στο Facebook.

Όπως πολλοί, ο Σινίστρα πίστευε ότι η σχετικά νεαρή του ηλικία και η φυσική του κατάσταση θα ήταν αρκετή προστασία έναντι τυχόν συμπτωμάτων COVID-19.

in.gr