Βίσση-Βανδή: Η συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και το φιλί στο στόμα

Στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που εμφανίζεται η Άννα Βίσση βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους θαμώνες.

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες δεν έμειναν μόνο στη μουσική τους συνύπαρξη, καθώς δεν παρέλειψαν να ανταλλάξουν φιλιά στο στόμα, όμως έκαναν και πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στο J2US.

«Είναι μαζί μας μια σούπερ σταρ. Εγώ είμαι η οικοδέσποινα και εκείνη την λένε Βανδή Δέσποινα! Τη σέβομαι, την εκτιμώ πάρα πολύ και πλέον την αγαπώ! Της εύχομαι από εδώ και πέρα, όπως ήταν πολλές φορές στη ζωή της πάρα πολύ ευτυχισμένη, να ξαναγίνει πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί της αξίζει», είπε η Άννα Βίσση πάνω στη σκηνή.

Από την πλευρά της η Δέσποινα Βανδή είπε στην κάμερα του MEGA: «Είναι πάρα πολύ όμορφα. Μας ένωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά η συνάντησή μας ήταν πιο χαλαρή. Έχουμε βρεθεί, έχουμε μιλήσει αρκετά και έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα. Χάρηκα που την είδα, τη θαυμάζω πολλά χρόνια, την εκτιμώ αφάνταστα και σήμερα πραγματικά την απόλαυσα.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Να δούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, μας έχει αποσυντονίσει τελείως. Κάποια στιγμή ευελπιστώ να συναντηθούμε επί σκηνής, γιατί ταιριάζουμε πάρα πολύ».