Βιτριόλι: Η ώρα της απολογίας για την 37χρονη κατηγορούμενη

Η στιγμή που η 37χρονη Έφη θα μιλήσει δημόσια για την άγρια επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έρχεται σήμερα στις 9 το πρωί, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να σταθεί απέναντι στους δικαστές για να απολογηθεί για την πράξη που έκανε το πρωί της 20ής Μαΐου, προκαλώντας ανείπωτο σωματικό, αλλά και ψυχικό πόνο στην Ιωάννα.

Όπως ανέφερε η Realnews της Κυριακής όλοι αναμένουν να απαντήσει σε τέσσερα κρίσιμα ερωτήματα που η ίδια επέλεξε να αφήσει αναπάντητα έως τώρα.

Το βασικότερο –και αυτό που θέτει κατ’ επανάληψη και το ίδιο το θύμα- αφορά το κίνητρο της αποτρόπαιης επίθεσης.

Τα επόμενα σημαντικά ερωτήματα είναι αφενός πώς και από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι, με δεδομένο ότι, όπως ανέφεραν μάρτυρες, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να το προμηθευτεί, και αφετέρου αν στην αποτρόπαιη πράξη της είχε οποιαδήποτε βοήθεια από κάποιον συνεργό.

Παράλληλα, η δράστις αναμένεται να ερωτηθεί και για το χρονικό διάστημα παρακολούθησης του θύματος, καθώς, όπως προκύπτει, είχε θέσει στο στόχαστρό της την Ιωάννα έως και δύο χρόνια πριν από την επίθεση.

real.gr