17/04/2021 21:43

Βόνιτσα: Πιάστηκε να έχει μέσα στην οικία του όπλα και ένα θερμοκήπιο υδροπονικής κάνναβης

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριo υδροπονικής καλλιέργειας για κάνναβη εντόπισαν αστυνομικοί σε χωριό της Βόνιτσας όπου συνέλαβαν έναν 44χρονο. Οι συλληφθέντας μετά από συντονισμένη έρευνα και νομότυπο έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 1,6γραμμαρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης φέροντας υπολείμματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών όπου χθες και ώρα 17:00 μετά από έφοδο των αστυνομικών στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ημιαυτόματα πιστόλια, μια ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα με έναν γεμιστήρα, καθώς επίσης και ένα αυτοσχέδιο θερμοκήπιο που ήταν εξοπλισμένο με λαμπτήρες, μετασχηματιστές, ανεμιστήρες, συστήματα εξαερισμού κ.ά.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν επίσης μέσα στην οικία του και κατασχέθηκαν επτά δενδρύλλια κάνναβης ένα ύψους 15 εκ. και έξι μεταξύ 20 και 65 εκ αντίστοιχα.

Ο 44χρονος κατηγορείτε για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

φωτο-αρχειου