05/03/2021 18:13

Ξάφνιασε στον αέρα – «Η Αμερική έχει δικό της δρόμο που δεν υπάρχει ο Πάνος Βλάχος»

Στον καναπέ του Καλύτερα Δεν Γίνεται κάθισε ο Πάνος Βλάχος και μεταξύ άλλων απάντησε για το αν θα επέστρεφε στην Αμερική, όπου βρισκόταν τα τελευταία χρόνια.

Ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά χιουμοριστικά: «Τελευταία φορά που κοίταξα νομίζω ότι έχει σύνορα με Καναδά και Μεξικό.» Και συνέχισε: «Η προσπάθεια που κάνει κάθε καλλιτέχνης, που σέβεται αυτό που κάνει, δεν σταματά ούτε διακόπτεται κάποια σχέση. Είναι μία καλλιτεχνική δράση που κάνεις, η οποία αν καταφέρεις και ενδεχομένως πατήσεις σε εδάφη διαφορετικά από τα δικά σου, δεν σταματά. Η Αμερική έχει τον δικό της δρόμο που δεν υπάρχει Πάνος Βλάχος, είναι ένας μικρός κόκκος άμμου σε αυτό που συμβαίνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δημιουργώ και να γίνομαι καλύτερος κι ότι προκύψει. Φυσικά θα επέστρεφα στην Αμερική, το θέμα είναι η Αμερική θέλει να επιστρέψω;

Ανάλογα με τα επαγγελματικά σχέδια του μέλλοντος όπου η έκφρασή μου στην τηλεόραση πρέπει να δείχνει ότι είμαι περιζήτητος. Έτσι ώστε οι followers και οι προτάσεις να ανεβαίνουν. Τώρα καίγομαι.»

zappit.gr