Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου

«Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη της νέας χρονιάς. Όλα τα τμήματα της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου προσκαλούν και είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδιά, που κάθε χρόνο οι γονείς μας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, αλλά και τους ενήλικες, που ακολουθούν τα προγράμματα δραστηριοτήτων, που γνώρισαν και αγάπησαν τα τελευταία χρόνια.

Μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, υπάρχει μεγάλη διάθεση να ξεκινήσουμε την λειτουργία του Μεγάρου και να ξαναβρεθούμε.

Την 1η Σεπτεμβρίου λοιπόν, θα αρχίσουν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα, που λειτουργούν μέσα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, αλλά και έξω από αυτό και οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου, εκτός από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Λαογραφικού Ομίλου, που θα ξεκινήσει την 4η Οκτωβρίου.

Είναι δεδομένη η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Οι μεγαλύτερες και ομορφότερες αίθουσες της πόλης, στο Παπαστράτειο Μέγαρο, σας περιμένουν, μετά από εντατικό καθαρισμό, απολύμανση και αναθεώρηση του ωραρίου και της λειτουργίας τους.

Πληροφορίες και εγγραφές για όλα τα τμήματα στο ισόγειο του Μεγάρου από Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 12:30 και 18:00 – 20:30 και στο τηλέφωνο 2641024767».