20/06/2021 10:36

Υπόθεση Λαγούδη: Στο “κάδρο ” ο ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας και ακόμη ένα ή δύο άτομα

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, πριν από 9 μήνες, ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νανά Θεοδωροπούλου στον aeras fm 99.5 o Bαγγέλης Παραστατίδης-συνεργάτης του Βασίλη Ταουξή, δικηγόρου της οικογένειας Λαδούδη. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση η δίωξη στράφηκε κατά συγκεκριμένου προσώπου, το οποίο, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, κατηγορείται πλέον από τον εισαγγελέα Αγρινίου για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Το πρόσωπο αυτό, φέρεται να κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην ανθρωποκτονία, δηλαδή ότι έβαλε κάποιον ή κάποιους, ώστε να τη δολοφονήσουν. Σε ερώτηση δε αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα ο κ.Παραστατίδης είπε ότι συμπεριλαμβάνεται και ένα ακόμη άτομο στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως να αποκλείει ότι μπορεί να είναι εμπλεκόμενο και τρίτο.Ήδη οι διώξεις έχουν προσωποποιηθεί, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες.

Ο πρώτος κατηγορούμενος που έχει “προσωποποιηθεί” αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή τις επόμενες ώρες, ώστε να εξηγήσει την σχέση που είχε με την Ειρήνη Λαγούδη, αν είχαν κάποια διαμάχη και ποια ήταν αυτή, καθώς επίσης και εάν ήταν αυτός ο αποδέκτης του τελευταίου μηνύματος που έστειλε η γυναίκα μέσω ιντερνετικής εφαρμογής, γράφοντας «Θα πετάξω το κινητό μου και δε θα με ξαναδείς». Αμέσως μετά φέρεται η Ειρήνη να έστειλε ακόμη ένα μήνυμα προς τον αδερφό της, εξηγώντας του τι ακριβώς είχε συμβεί στη ζωή της.