Ζέτα Μακρυπούλια: Η γλυκιά μελαγχολία για τα σχολικά της χρόνια!

Σήμερα ξεκίνησαν τα σχολεία και μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για την νέα σχολική χρονιά. Και φυσικά πολλά είναι τα μηνύματα για «καλή αρχή» σε όλα τα παιδιά με αφορμή το νέο τους ξεκίνημα.

Εκτός από τους μαθητές και τους γονείς, υπάρχουν και αυτοί που αναπολούν τα μαθητικά τους χρόνια. Ανάμεσά τους και η Ζέτα Μακρυπούλια που είναι σε γλυκιά μελαγχολία καθώς θυμάται το σχολείο, τα άγχη και την αγωνία που ένιωθε κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Δες το μήνυμά της στους μαθητές:

«Τη θυμάμαι αυτή τη μέρα… Πρώτη μέρα στο σχολείο. Πόσα συναισθήματα ξυπνάνε… Για κάθε τάξη διαφορετικά. Πρώτη φορά στο δημοτικό, πρώτη φορά στο γυμνάσιο και το λύκειο… πάντα η πρώτη μέρα είναι δύσκολη. Είναι ο φόβος του καινούριου. Πάντα όμως βρίσκουμε τον τρόπο! Αυτό σας εύχομαι κι εγώ! Βρείτε τον τρόπο να περάσετε ανέμελα και χαρούμενα τη νέα αυτή χρονιά! Διαβάστε όσο πιο πολύ μπορείτε! Ξέρω ότι τώρα σας φαίνεται βουνό η ύλη που έχετε μπροστά σας, όμως μόνο έτσι θα καταφέρετε να ζήσετε τη ζωή που θέλετε! Μόνο έτσι θα έχετε άπειρες επιλογές στο μέλλον! Καλή σχολική χρονιά! Respect σε όλους τους μαθητές!»

newsit.gr